Teknik

 

Aguasol Unibody

Aguasol Unibody er en højtydende SolVandVarmer, som omdanner solens stråler til gratis varmt badevand og opbevarer det i en 190 liters højisoleret beholder indtil du har brug for vandet. Aguasol Unibody kan placeres i haven på et special designet stativ eller monteres direkte på taget.

Kompakt “Best in Class” alt i en energikilde

Aguasol Unibody er den eneste SolVandVarmer som har en fuldt dækkende isolering der samtidigt integrerer alle komponenter. Vi kalder dette for “The Climatecover”. Designet forøger den samlede ydelse og det geografiske anvendelsesområde, beskytter mod vindafkøling på kolde nætter og eliminerer kuldebroer. Dette betyder at Aguasol Unibody er meget effektiv og kan anvendes hele året – også vinter.

Sol og trykket fra vandværket

Aguasol Unibody er selvcirkulerende. Det er den naturlig termodynamik der ”pumper” solfangervæsken rundt som afgiver sin varme i kappevarmeveksleren i tanken, så det varmer de 190 liter varmt sanitær vand op klar til brug i husets vandforsyning.

Komfort backup

Aguasol Unibody leveret med komfort backup el patron med termostat. Den bruges typisk kun når Unibody er ”the one and only” vandvarmer som fx i sommerhus, el-opvarmet boliger eller hvor Unibody levere det varme vand i sommer halvåret hvor fyret er slukket, fordi der ikke er brug for rum-varme i huset.

Varmt vand til det hele

Aguasol Unibody kan levere varmt vand til badeværelset, spa, jacuzzi, køkken/bryggers, vaskemaskine, opvaskemaskine og til udebruseren mm.

ANIMATIONSVIDEO HER