Nem installation

Installation af en professional


Vi har gjort det nemt for dig og tilbyder nu at udfører installationen af Unibody til dit vandsystem I huset.
Varme og vandforsyningen i huset er en vigtig del af husets komfort. Derfor vil de fleste også gerne have hjælp til installationen.
Vi har lavet 5 pakker på standard installation som dækker omk. 85% af bygningerne I Danmark.

Eternit og ståltag, hvor tag pladerne nemt kan tages af så træ kan monteres over min. to spær for at fordele trykket. Når taget igen er lagt på fastgøres beslaget herpå. Rørgennemføringshætte monteres. Unibody løftes af en kran og fastgøres på beslaget. Unibody’en tilsluttes med de trukne flexrør, som er monterest med frostsikringskabel, på den udvendige del. Rørføringen er inkl. 5 meter dobbelt flexrør i rustfrit stål med isolering i frostfrie områder. Det dobbelte flexrør i rustfrit stål kobles på husets eksisterende vandsystem. Der sættes vandtryk på tanken og der påfyldes solfangervæske. Alt tjekkes igennem og gennemgås med husejeren. Efter et par timer kan du tage dit første bad i dejlig solopvarmet vand!
Typisk fast gøres der et stykke træ så trykket fordeles over min to spær. Derefter brændes der tagpap over. Herpå fast pladetags beslaget. Rørgennemføringshætte monteres. Unibody løftes af en kran og fastgøres på beslaget. Unibody’en tilsluttes med de trukne flexrør, som er monterest med frostsikringskabel, på den udvendige del. Rørføringen er inkl. 5 meter dobbelt flexrør i rustfrit stål med isolering i frostfrie områder. Det dobbelte flexrør i rustfrit stål kobles på husets eksisterende vandsystem. Der sættes vandtryk på tanken og der påfyldes solfangervæske. Alt tjekkes igennem og gennemgås med husejeren. Efter et par timer kan du tage dit første bad i dejlig solopvarmet vand!
Tegl, cementsten og lignende, hvor tagstenene nemt kan tages af så træ kan monteres over min. to spær for at fordele trykket. På dette stykke træ fastgøres tagstens bøjlebeslaget. Rørgennemføringshætte monteres. Unibody løftes af en kran og fastgøres på beslaget. Unibody’en tilsluttes med de trukne flexrør, som er monterest med frostsikringskabel, på den udvendige del. Rørføringen er inkl. 5 meter dobbelt flexrør i rustfrit stål med isolering i frostfrie områder. Det dobbelte flexrør i rustfrit stål kobles på husets eksisterende vandsystem. Der sættes vandtryk på tanken og der påfyldes solfangervæske. Alt tjekkes igennem og gennemgås med husejeren. Efter et par timer kan du tage dit første bad i dejlig solopvarmet vand!
Der fastgøres træ på taget som sikres mod regn fx med tagpap. Unibody løftes med kran op på det flade tag og rejses på stativet, som placeres på træet for at fordele trykket. Stativ fast gøres til træet. Rørgennemføringshætte monteres. Unibody’en tilsluttes med de trukne flexrør, som er monterest med frostsikringskabel, på den udvendige del. Rørføringen er inkl. 5 meter dobbelt flexrør i rustfrit stål med isolering i frostfrie områder. Det dobbelte flexrør i rustfrit stål kobles på husets eksisterende vandsystem. Der sættes vandtryk på tanken og der påfyldes solfanger væske. Alt tjekkes igennem og gennemgås med husejeren. Efter et par timer kan du tage dit første bad i dejlig solopvarmet vand!
Unibody rejses op på stativet som placeres på den plane overflade (som er forberedt af husejeren). Vi anbefaler en fast overflade, så det er nemt at renholde for ukrudt mm omkring Unibody’en. Rørgennemføring i væggen monteres. Unibody’en tilsluttes med de trukne flexrør som er monterest med frostsikringskabel, på den udvendige del fra unibody’ens top og ned til frostfrit jorddybde. Gravearbejde kan købes eller udføre selv. Rørføringen er inkl. 5 meter dobbelt flexrør i rustfrit stål med isolering i frostfrie områder. Det dobbelte flexrør i rustfrit stål kobles på husets eksisterende vandsystem. Der sættes vandtryk på tanken og der påfyldes solfanger væske. Alt tjekkes igennem og gennemgås med husejeren. Efter et par timer kan du tage dit første bad i dejlig solopvarmet vand!

Gør det selv

Er du “Gør det selv” mand, så klik ind på ‘Vejledning & Montering’ for at finde hælp der.