Få gratis varmt vand

Med en Unibody sparer du nemt op til 70% af energien til det varme brugsvand i huset.

Ideel til villaen, sommerhuset og firmaet

Vi bruger alle sammen masser af varmt vand hver dag. Men hvad koster det dig? Vi tænker ikke på det, fordi det er i den samlede energiregning. Men er der en smartere, bedre og billigere måde at få varmt vand på? JA, det er der! Og så er det 100% ægte grøn energi! Med en Unibody sparer du miljøet for 8-11 tons CO2 – samtidig med at du får varmt vand til ½ pris!

Komplet varmtvands aggregat

Aguasol Unibody består af en termisk solfanger på 2,5m2, 190 liters emaljeret dobbeltkappet stål varmtvandsbeholder med integreret varmeveksler, ekspansionsbeholder, anode samt backup el-patron (bruges kun hvis du ikke har anden energikilde til dit varme vand i huset), og alle nødvendige termostater, sikkerhedsventiler og fittings. Alt sammen monteret ind i den højisolerende Unibody krop. Der skal kun tilsluttes koldt vand til Unibody’en og ud af det andet flexrør kommer varmt vand i den ønskede temperatur som tilkobles husets varmtvandsrør/system.

Top isoleret klimaskærm

Unibody kroppen er helstøbt polyuretan (et af de mest effektive isoleringsmaterialer som bl.a. bruges i din fryser) hvori alle delene er monteret. Vi kalder der ”Climate Cover Technology”. Teknologien som Aguasol har opfundet sikre, at det solenergi og dagslys den ”indsamler” også bliver inden i aggregatet, indtil du skal bruge det varme vand fx til et dejligt varmt bad.

Best in Class

Aguasol Unibody’s officielle testresultat fra akkrediteret EU-test institut er sammenlignet med de 25 største mærkevare solvandvarmer i Europa og Unibody er klart nr. 1 i effektivitet. Aguasol Unibody er patenteret og reg.varemærke.

Montage på eller ved huset

Du kan frit vælge om du vil montere på taget med hældning eller fladt tag, terrassen eller i haven.

Producerer varme året rundt

Langt de fleste installere Unibody så den kan køre året rundt, også om vinteren. Dette gøres nemt med frostsikret flexrørs tilslutning. Skal du ikke bruge den om vinteren fx i det vinter-lukket sommerhus, behøver du ikke at frostsikre tilslutningsrørene.

The one and only

Fra den tidlige forårssol i marts og hen til oktober levere Unibody næste alt det varme vand en typisk familie på 4 personer har brug for. Fra oktober og frem til marts er det hovedsageligt backup el-patronen der levere energien til det varme vand. Sammenlagt på året viser erfaringerne/tests at Unibody levere omk. 70% af den samlede energi en familie bruger på varmt vand.

Besparelse

Ifølge Energistyrelsen bruger en typisk familiehus 1/3 eller mere af den samlede varmeenergi i huset til opvarmning af det varme brugsvand. Forbruget ligger på 850 – 1.000 kWh pr person i huset om året. Her dækker Unibody med de ca. 70%, hvilket giver besparelser, alt afhængig af hvilken varme kilde huset har i dag mm., på 4 – 9.000,00 kr eller mere.

Kører sammen med dit varmesystem i huset

Har du fx gas-, olie- eller træpillefyr? Eller har du el, varmepumpe eller jordvarme? Så passer Unibody ind med næsten alle typer rumvarme-aggregater. Unibody kobles ganske enkelt ind før rumvarmeaggregatet, som en forvarmer. Er vandet så ikke varmt nok fx en dag i oktober fra Unibodyen, så opvarmer dit rumvarmeaggregat vandt det sidste stykke fra fx 26 C til den ønskede varmt brugsvands temperatur du har indstillet.

Virker fra dag et – nem og enkel tilslutning

Erfaringer fra hele solvarme industrien viser at mange installationer ikke kører optimalt. Hovedårsagen er at det kommer som et samlesæt til huset og skal installeres med solfanger udenfor og tank, ventiler, fittings, pumpe og computerstyring mm indenfor i teknikrummet i huset samt rørføring fra teknikrum til solfanger på taget. Alt sammen noget der tager plads inde i huset. Til slut skal styring, pumpe og ventiler indkøres……

Unibody er meget enkelt at tilslutte husets installation, der er ingen pumpe eller computerstyret teknologi som skal programmeres og indkøres. Når Unibody er fastgjort og koldt vand er tilsluttet og koblet på husets varmtvandsrør eller rumvarmeaggregat virker den alene ved trykket fra vandværket og solen. Enkelt, nemt og sikkert!

Installation på eller ved huset

Har du ikke selv forstand på VVS arbejde anbefaler vi at du bruger en professionel installatør. En varmtvands aggregat skal tilsluttes rigtigt for at leve op til drikkevandsregulativet. Den er bl.a. med til at sikre at det sanitære vand (drikkevand) ikke bliver forurenet. Ved montering på taget skal du undersøge om taget kan bære de 380 kg som Unibodyen vejer når der er vand i tanken. Det er normalt ikke noget problem når trykket fordeles rigtigt på tagkonstruktionen. Det kan en professionel installatør også hjælpe dig med, hvis du er i tvivl. Unibody’en placeres så tæt på hvor det varme vand skal kobles på husets varmtvandsrør. Solfangeren kan pege mod øst til vest, hvor syd er bedst. Undgå mest muligligt skygge fra andre bygninger og træer mm.
5 års garanti
Levetiden på en solvandvarmer er typisk på +15-20 år ifølge Statens Bygningsforsknings Institut. Aguasol giver en udvidet garanti iht. loven, ved at give 5 års garanti.

Udebruser bliver det næste hit

Har du først prøvet det glemmer du det aldrig! Et dejlig brusebad eller karbad under åbenhimmel, med masser af varmt vand fra solen. I Danmark starter udebadesæsonen allerede først i marts og køre helt frem til november. Forstil dig at stå under bruseren efter en dejlig aftenløbetur, det er mørkt, det køligt og det vælter ud med masser af dejlig varmt vand fra det store brusehoved. Det er lækkert ligegyldigt, om det er stjerneklart eller om det regner. Prøv det og du glemmer det aldrig!
Ring til os og vi svarer hurtigt på dine spørgsmål!